Beste klanten,

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Labels Inc. haar deuren heropent op dinsdag 12 mei.

Aanpassen aan de nieuwe realiteit waarin we stilaan ontwaken, houdt in dat we voortaan min of meer op afspraak zullen werken. Verder is er ook een gloednieuwe webshop die we met veel trots aan je willen voorstellen.

Op www.labelsinc.be zal je niet alleen kunnen genieten van onze recente selectie designers, door in het menu eenvoudigweg te klikken op ‘appointment’, kan je zelf je afspraak vastleggen. Selecteer de reden van je bezoek en de datum en het tijdstip die jou het best uitkomen. Dit geldt meer voor klanten ,leveranciers die items willen aanbieden , afrekenen of oppikken. Zo vermijd je wachten.

Hou er ook rekening mee dat we, met het oog op het garanderen van ieders veiligheid, slechts een beperkt aantal mensen in onze winkel mogen toelaten. Ook mogen we maar één pashokje aanbieden.

Gaandeweg zal blijken in hoeverre de Coronamaatregelen onze manier van werken (verder) zullen beïnvloeden, maar ondertussen hebben we beslist om alvast op maandag gesloten te blijven. Uiteraard zullen we blijven rekening houden met de aangekondigde richtlijnen en ons best doen om ons zo flexibel mogelijk op te stellen naar onze klanten toe.

Voorlopig gaan we het dus over een andere boeg gooien bij Labels Inc., maar wees gerust dat we ondertussen zullen blijven waken over de kwaliteit van ons aanbod, net zoals we dat inmiddels al bijna 20 jaar doen. We willen trouwens van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen van harte te bedanken voor het vertrouwen en de bereidheid om met ons deze onbekende koers te willen varen.

Labels Inc. Team